CENTRUL CREȘTIN SPERANȚA
Nu te teme, crede numai!

Biserica Credinței Speranța

Cine suntem

Biserica Credinței Speranța este o biserică evanghelică în doctrină și penticostal – carismatică în închi­nare și slujire.

Respectăm

Setul de valori

Viziune

O biserica misionara, multi-culturala, trans-generationala, orientata spre oameni din toate mediile sociale si toate varstele. 
Viziunea noastra este de a lua parte la innoirea spirituala a noii generatii si de a ajuta pe credinciosi sa isi descopere adevarata chemare.

Valori

Cunoasterea, proslavirea lui Dumnezeu si trairea prin credinta si dragoste. Sa ramanem in dragostea Tatalui, sa crestem impreuna in Harul Domnului Isus si sa-L marturisim pe Isus prin puterea si intelepciunea Duhului Sfant.

Misiune

Sa-L glorificam pe Dumnezeu, sa echipam credinciosi si a evangheliza lumea. Biserica Credintei Speranța exista pentru a-i invata pe oameni sa-L urmeze pe Domnul intr-o ascultare cu bucurie si sa formeze, la randul lor, pe altii ca ucenici.
Motto-ul misiunii: “Mai mult, mai aproape, mai intens

Proiecte Sociale

Orice suma pe care o daruiti in contul proiectelor sociale va ajunge la acele persoane care au cea mai mare nevoie (familii sarace, orfani si vaduve din Baia Mare si imprejurimi). Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca darnicia!