Fii parte.
Dăruiește!

Orice suma pe care o daruiti in contul proiectelor sociale va ajunge la acele persoane care au cea mai mare nevoie (familii sarace, orfani si vaduve din Baia Mare si imprejurimi). Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca darnicia!

FUNDAȚIA SPERANȚA

Cont RON:
RO91 RNCB 0182 0341 4343 0001
Banca: BCR

Cont EUR:
RO80 RNCB 0182 0341 4343 0005
Banca: BCR

CAMPANII REALIZATE DE FUNDAȚIA SPERANȚA

Se spune că ”nu contează cât de încet avansezi atâta timp cât nu te oprești”, însă acest motto nu este de ajutor atunci când viața și bunăstarea unor familii sau copii orfani depinde de viteza noastră de reacție și implicare. Este imperativ să acționăm rapid și să venim în ajutorul celor nevoiași.
Campaniile la care am luat parte sunt campanii create în urma conștientizării nevoilor pe care le au cei cu o stare materială precară. Alege să contribui la proiectele sociale derulate de Centrul Creștin Speranța!

O imagine valorează

Cât 1000 de cuvinte

Acestea sunt doar o parte din imaginile pe care le-am surprins în diversele proiecte la care unii ați contribuit, și pentru asta vă suntem recunoscători.

Cu toate acestea drumul nostru nu se încheie aici, nevoile celor neajutorați continuă să apară, iar ca cei cărora am putut probabil să le dăm o urmă de speranță, mai sunt mulți alții.

Continuă să te implici. Doar împreună vom putea duce planul mai departe!